вівторок, 03 січня 2006 15:59

Бенюк та Іллєнко приєдналися до Тягнибока

— Партія регіонів України — це ті, хто не любить козлів з інших регіонів! — вигукував у мікрофон режисер Юрій Іллєнко, 69 років. — Націоналізуймо президента! Треба зупинити рух розчарованих!

Минулої суботи у Київському будинку вчителя відбувся з"їзд партії "Всеукраїнське об"єднання "Свобода". До першої п"ятірки передвиборного списку увійшли два відомі митці — режисер Юрій Іллєнко (фільми "Мазепа", "Тіні забутих предків") та актор Богдан Бенюк, 48 років.

Партію очолює Олег Тягнибок, 37 років. Він прославився виголошенням ксенофобської промови у 2004 році на горі Яворина в Карпатах. За це Віктор Ющенко виключив його із фракції "Нашої України".

"Свобода" пропонує визнати геноцид проти українського народу, скасувати "окупаційні договори оренди" і визнати ветеранами Другої світової війни бійців ОУН-УПА.

— В Україні сьогодні дефіцит представників правої ідеї, — переконаний політолог Віктор Небоженко. — Тому якщо Тягнибок проведе розумну виборчу кампанію, вони мають усі шанси посісти три–п"ять відсотків у Верховній Раді.

Зараз ви читаєте новину «Бенюк та Іллєнко приєдналися до Тягнибока». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі