четвер, 19 серпня 2010 03:25

Янукович купив ковбаси на 400 гривень

У середу президент Віктор Янукович, 60 років, годину пробув на Сорочинському ярмарку в Миргородському районі Полтавщини. Приїхав туди в супроводі півсотні охоронців, восьми автомобілів та "швидкої".

Близько 11.00 Янукович ходить рядами в білій сорочці з коротким рукавом і чорних брюках. Купує керамічну статуетку кума-селянина за 85 грн. Його охоронець розплачується 100-гривневою купюрою. Решти не бере.

Потім зупиняється біля намету з бурштиновими картинами. Придивляється до однієї, де коні й козаки. Купує із зображенням леопарда. Дає 1,5 тис. грн.

— Я приїхав сюди, щоб обрати таку вишиванку, яка мені дуже сподобається. Одну я придбав. А іншу мені подарував майстер, у якого я придбав першу вишиванку. Ще купив діжку, щоб можна було солити огірки. Такі, знаєте, хрусткі, — каже.

Наостанок глава держави зупиняється біля намету з полтавським хлібом. Просить продавщиць порекомендувати щось. Ті пропонують 1,5-кілограмовий хліб-подарунок за 25 грн. Янукович виймає з кишені гаманця, дістає 100 грн і кладе на стіл. Охоронець забирає хлібину. Потім президент зупиняється біля ковбасної ятки. Бере 2,3 кг вареної ковбаси, яка коштує 130 грн. Однак дає більше — 400 грн. За це дівчата-продавщиці дарують йому кошика з різними ковбасами.

Зараз ви читаєте новину «Янукович купив ковбаси на 400 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі