субота, 05 січня 2019 11:53

Звіряче вбивство іноземних студенток: нові подробиці

Звіряче вбивство іноземних студенток: нові подробиці
Поліція Харкова підозрює в скоєнні подвійного вбивства іноземних студенток 20-річного громадянина Туреччини. Його оголосили в міжнародний розшук. Фото - npu.gov.ua

Поліція Харкова підозрює в скоєнні подвійного вбивства іноземних студенток 20-річного громадянина Туреччини. Його оголосили в міжнародний розшук.

Оперативники встановили, що 31 грудня на квартиру, яку орендували дівчата, приходив чоловік. З ним одна з них раніше підтримувала близькі стосунки, які пізніше переросли в неприязні, повідомили у відділі комунікації поліції області.

"Попередньо поліцейські встановили, що в новорічну ніч між хлопцем і дівчиною стався конфлікт на особистому ґрунті", - йдеться в повідомленні.

У ході огляду місця події з'ясувалося, що з квартири зник ноутбук, принтер і мобільні телефони загиблих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дипломат прокоментував вбивство іноземних студенток у Харкові

Правоохоронці провели поквартирний обхід будинку по вул. Валентинівській, а також розташованих поруч торговельних установ, кіосків і аптек. Було встановлено коло зв'язків загиблих, наявність у них конфліктних ситуацій і заборгованостей.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за статтями "умисне вбивство" та "розбій". Проводяться необхідні заходи щодо встановлення місцезнаходження підозрюваного і його затримання. Відповідно до законодавства України громадянину Туреччини загрожує до 15 років в'язниці або ж довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

3 січня в Харкові в орендованій квартирі на вулиці Валентинівській знайшли вбитими 2 іноземних студенток. У них були перерізані горла. Дівчата ще від 31 грудня 2018-го не відповідали на телефонні дзвінки. Відомо, що на навчання приїхали з Туреччини і разом орендували 2-кімнатну квартиру.. Дівчат звали Букет і Зейнеп. Одна родом з Ізміра, друга - із Хатайя. Ймовірний убивця – колишній хлопець однієї з них на ім'я Хюсюнджян.

Зараз ви читаєте новину «Звіряче вбивство іноземних студенток: нові подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі