субота, 09 квітня 2022 08:56

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ зривають спроби окупантів відкрити сухопутний коридор між Кримом та Донбасом - британська розвідка

Росія продовжує завдавати ударів по мирних жителях. Таким, як ті, що загинули під час вчорашнього ракетного удару по залізничній станції Краматорськ на сході України.

Окупанти продовжують зосереджуватися на регіоні Донбасу, Маріуполі та Миколаєві, за підтримки російських військово-морських сил, які продовжують запускати крилаті ракети по Україні, повідомляє Міноборони Великої Британії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буде "гарячий прийом": біля Сумщини окупанти готуються до наступу

"Очікується посилення російської повітряної активності на півдні та сході України. Окупанти прагнуть відкрити сухопутний коридор між Кримом та Донбасом. Але ціль регулярно зривається активним українським опором", - йдеться у повідомленні.

Автор: Міноборони Великої Британії
  Росія продовжує наступ на Донбас
Росія продовжує наступ на Донбас
Окупанти змінюють тактику та готуються до нової спроби атаки на Україну. Про це повідомляє заступниця міністра оборони України, спікер міноборони Ганна Маляр. Вона зазначила, що ЗСУ позбавили боєздатності російські підрозділи, які залишили Київську та Чернігівську області. Але загроза наступу сил РФ зберігається по всій території України.
Зараз ви читаєте новину «ЗСУ зривають спроби окупантів відкрити сухопутний коридор між Кримом та Донбасом - британська розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі