пʼятниця, 13 січня 2023 18:39

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ вдало відпрацювали по окупантах з авіації та артилерії: які втрати ворога

ЗСУ вдало відпрацювали по окупантах з авіації та артилерії: які втрати ворога
Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили пункт управління, шість районів зосередження живої сили, один зенітний ракетний комплекс та три склади боєприпасів ворога. Фото: Генштаб ЗСУ

Українські захисники продовжують знищувати російських загарбників і ворожу техніку.

Наша авіація протягом доби завдала дев'ять ударів по районах зосередження загарбників, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили пункт управління, шість районів зосередження живої сили, один зенітний ракетний комплекс та три склади боєприпасів ворога. Про це у п'ятницю, 13 січня, повідомив Генштаб ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ворог розганяє інформаційний шум": Череватий розповів про ситуацію в Соледарі

Водночас окупанти протягом доби завдали два ракетних удари по цивільній інфраструктурі Костянтинівки Донецької області, а також вісім авіаційних ударів по позиціях наших військ.

Ворог також здійснив понад 40 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Збройні сили України на Донбасі повільно просуваються до Кремінної Луганської області та успішно відбивають атаки окупантів, які намагаються обійти Бахмут із півночі та півдня.

Українські сили покращили свої тактичні позиції в районі Білогорівки, свідчать свіжі карти американського Інституту вивчення війни (ISW). Водночас ситуація в Соледарі на Донеччині залишається важкою.

Аналітики інституту вважають, що російські сили контролюють більшу частину, якщо не всю територію Соледара, і їм, вочевидь, вдалося витіснити українські війська із західних околиць міста.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ вдало відпрацювали по окупантах з авіації та артилерії: які втрати ворога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі