пʼятниця, 14 жовтня 2022 18:33

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ "насипали" окупантам з неба, а потім накрили з артилерії: які наслідки

ЗСУ "насипали" окупантам з неба, а потім накрили з артилерії: які наслідки
Ракетні війська і артилерія уразили три пункти управління, вісім районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки та три склади боєприпасів. Фото: Генштаб

Протягом поточної доби авіація Сил оборони завдала 13 ударів по позиціях російських окупантів.

Підтверджено ураження 12 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також одного зенітного ракетного комплексу противника. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шойгу заявив про готовність до припинення вогню – у Зеленського відреагували

"Ракетні війська і артилерія уразили три пункти управління, вісім районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки та три склади боєприпасів", – повідомили у командуванні.

Водночас ворог не припиняє завдавати ударів по критичній інфраструктурі та цивільних об'єктах нашої країни.

Протягом поточної доби постраждала інфраструктура та мирні громадяни населених пунктів Костянтинівка, Чумаки, Лебединське, Запоріжжя, Давидів Брід, Мирне та Очаків.

"Для своїх злочинів противник використав крилаті, авіаційні, зенітні керовані ракети та ударні безпілотні літальні апарати іранського виробництва. Загалом, за поточну добу, окупанти завдали три ракетні та 10 авіаційних ударів, здійснили до 10 обстрілів з реактивних систем залпового вогню", – ідеться у повідомленні.

Збройні сили України продовжують наступ на півдні та сході країни.

Водночас російські окупанти намагаються зламати оборону ЗСУ у районі Бахмута на Донеччині, свідчить свіжа карта бойових дій, яку опублікувало міністерство оборони Великої Британії Twitter 14 жовтня.

На півдні основний наступ українських бійців проходить вздовж правого берега Дніпра.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ "насипали" окупантам з неба, а потім накрили з артилерії: які наслідки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі