субота, 03 вересня 2022 10:26

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ атакують загарбників на трьох напрямках – британська розвідка

ЗСУ атакують загарбників на трьох напрямках – британська розвідка
Розвідка Великої Британії констатує, що з 29 серпня Збройні Сили України відновили наступальні дії на півдні. Фото: slovoidilo.ua

Розвідка Великої Британії констатує, що з 29 серпня Збройні сили України відновили наступальні дії на півдні.

Одним з елементів наступу є безперервне просування на широкому фронті на західному березі Дніпра, повідомляє у Twitter британське міноборони.

Атакують на трьох напрямках у межах окупованої Росією Херсонської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американські аналітики розповіли про нові проблеми Путіна у війні

"Операція має обмежену безпосередню мету. Але українські сили, імовірно, досягли певної тактичної несподіванки, використовуючи погане матеріально-технічне забезпечення, адміністрування та керівництво в російських збройних силах", – ідеться в повідомленні.

Через те, що бойові дії також тривають на Донбасі й на Харківському напрямку, російське командування найближчими днями думатиме, куди направити будь-який оперативний резерв, який вони зможуть створити.

Росія намагається виставити контрнаступ українських військових на Херсонщині миттєвою поразкою, що є навмисним затьмаренням реальності. Про це повідомив американський Інститут вивчення війни (ISW).

Збройні сили України просуваються в південних областях. Є контрнаступ на трьох напрямках в Миколаївській і Херсонській областях. Успіхи ЗСУ є біля населеного пункту Снігурівка. Українські бійці підходять упритул до міста.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ атакують загарбників на трьох напрямках – британська розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі