пʼятниця, 04 листопада 2022 20:11

Спецтема: Війна Росії проти України

Знищують велику кількість окупантів: Гайдай розповів про ситуацію на Луганщині

Знищують велику кількість окупантів: Гайдай розповів про ситуацію на Луганщині
Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай розповів про ситуацію в області. Фото: УП

Ситуація на Луганщині залишається складною, адже поблизу Сватового й Кремінної росіяни накопичили велику кількість особового складу.

Здебільшого це резерви зі "свіжомобілізованих". Про це в ефірі "24 каналу" повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

За його словами, військових РФ на цьому напрямку величезна кількість.

"Величезна кількість цих горе-вояк. Вони все одно смертельно небезпечні, тому що їх багато, але військової науки вони не знають, не навчені. Але їх надто багато", – сказав Гайдай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб повідомив гарні новини з фронту

Він зазначив, що російське командування не змінило тактику ведення війни, через що ліквідовують велику кількість окупантів.

"Я був на передовій, спілкувався з нашими солдатами, вони кажуть – ситуація така. Не змінюється абсолютно тактика. Декілька годин поспіль обстрілів. Потім направляють до взводу або трохи більше солдат, їх усіх ліквідовують – і повторюється ситуація. Тобто наступні хвилі йдуть по своїх трупах, якими завалені всі лісопосадки", – повідомив він.

Гайдай додав, що попри складність ситуацій українські захисники потроху просуваються вперед.

Він також повідомив, що людей з деокупованих територій евакуюють на Харківщину, а потім до безпечніших регіонів України.

На Луганщині "русский мир" залишив після себе гнітючу картину. Про це після відвідин деокупованих населених пунктів області розповів голова ОВА Сергій Гайдай.

Представники військової адміністрації у звільнених містах і селах поспілкувалися з українськими захисниками й побачили наслідки "господарювання" росіян. Про це Сергій Гайдай розповів в ефірі національного телемарафону.

Зараз ви читаєте новину «Знищують велику кількість окупантів: Гайдай розповів про ситуацію на Луганщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі