понеділок, 28 березня 2022 18:22

Знищити російський корабель у Бердянську допомогли агенти в РФ

Знищити російський корабель у Бердянську допомогли агенти в РФ
Російський корабель атакували саме тоді, коли до нього підійшли бензовози та вантажівки з боєприпасами. Фото: glavcom.ua

Російський корабель у Бердянську знищили за допомогою агентів у Росії.

Про це розповів голова Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов в інтерв'ю виданню Coffee or Die.

Україна має багато агентів у низці секторів військового, політичного та фінансового керівництва РФ. Зокрема в Кремлі. Це разом з іншими чинниками допомогло знищити російський десантний корабель у Бердянську.

Усю добуту в РФ інформацію Україна активно використовує. Зокрема завдяки їй завдали ракетного удару по російському десантному кораблю в Бердянську.

"Ракета вдарила в той самий момент, коли до корабля підійшли бензовози й вантажівки з боєприпасами", - сказав Буданов.

Додав, що завдяки своїм розвідувальним можливостям, Україна влучила в потрібний момент, щоб завдати максимальної шкоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знищений "Саратов": показали, як горить російський корабель

Знищений у порту біля Бердянська ворожий корабель "Орськ" міг перевозити до 20 танків, 45 БТРів та 400 десантників. Крім "Орська" також пошкодили ще три кораблі загарбників. А пожежа з ворожого судна перекинулася на склад боєприпасів. Зокрема, на великому десантному кораблі "Саратов" зайнялася пожежа, а ВДК "Куніков" і "Новочеркаськ" рятуються втечею.

Зараз ви читаєте новину «Знищити російський корабель у Бердянську допомогли агенти в РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі