понеділок, 23 жовтня 2023 07:43

Спецтема: Війна Росії проти України

Знищено усі російські дрони - Генштаб про нічну атаку

Знищено усі російські дрони - Генштаб про нічну атаку
Вночі 23 жовтня Росія знову атакувала Україну дронами. Фото: censor.net

Вночі проти 23 жовтня російські загарбники завдали чергового авіаційно-ракетного удару по Україні.

Ворог застосував ударні БпЛА типу Shahed-136/131. Силами та засобами протиповітряної оборони України знищено всі дрони-камікадзе. Про це вранці повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Ворожі дрони, зокрема, збивали на Київщині, Одещині та Хмельниччині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Відповідь буде": Зеленський відреагував на удар по терміналу "Нової пошти" під Харковом

"Попередньо, за даними Сил оборони Півдня, вночі над Одещиною було знищено дев′ять "шахедів", - повідомив у Telegram речник Української добровольчої армії "Південь" Сергій Братчук.

Роботу ППО на Хмельниччині підтвердив перший заступник голови ОВА Сергій Тюрін.

"Чергова ворожа атака по Хмельниччині. І знову на захисті наші сили ППО. Станом на цей час, відомостей щодо постраждалих або пошкодження майна немає", - зазначив Тюрін.

У Києві та області ввечері 22 жовтня лунала повітряна тривога, у повітряному просторі зафіксовані ворожі безпілотники. Про роботу ППО на підступах до Києва також повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

Російські терористи шукають прогалини в українській протиповітряній обороні перед можливими зимовими атаками. Росія, ймовірно, урізноманітнить поєднання ракет, керованих авіабомб та безпілотників під час ударів по Україні.

Зараз ви читаєте новину «Знищено усі російські дрони - Генштаб про нічну атаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі