субота, 15 липня 2017 12:54

Затримали жінку-психолога, яка надихала бойовиків на вбивства

Автор: izhlife
  СБУ затримала в зоні АТО жінку-психолога, яка надихала бойовиків на вбивства
СБУ затримала в зоні АТО жінку-психолога, яка надихала бойовиків на вбивства

СБУ затримала в зоні АТО жінку-психолога артилерійського бандформування "кольчуга" терористів ДНР.

Трапилося це під час спроби зловмисниці потрапити на контрольовану українською владою територію, повідомляє прес-служба СБУ.

У середині 2014 року 28-річна уродженка Донеччини, яка є дипломованим психологом, добровільно приєдналася до лав бойовиків ДНР.

За дорученням одного з ватажків терористів зловмисниця запроваджувала та застосовувала методи психологічного впливу на особовий склад бандформування.

Супроводжувала процес відбору охочих вступити до лав угруповання. Займалася психологічним натхненням бойовиків на вбивства українських військових. При цьому нехтувала власним життям заради нав'язаних проросійською пропагандою ідей псевдодержавного утворення ДНР, - йдеться у повідомленні СБУ.

Слідчі СБУ документально підтвердили активне сприяння жінки діяльності терористів та близькі контакти із ватажками артилерійського бандформування.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Затриманій повідомлено про підозру у скоєнні злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікарка працювала інформатором ДНР

Дзержинський міський суд Донецької області визнав винним в.о. командира взводу снайперів однієї з військових частин, який займався посібництвом бойовикам. Його засудили до 9 років тюрми з позбавленням військового звання.

Зараз ви читаєте новину «Затримали жінку-психолога, яка надихала бойовиків на вбивства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі