пʼятниця, 13 січня 2023 19:59

Спецтема: Війна Росії проти України

Запеклі бої на околицях Соледара й Бахмута: показали актуальну карту бойових дій

Інформації про фактичну ситуацію у Соледарі немає, на околицях міста точаться запеклі бої між українськими захисникам і російськими окупантами.

Окрім того, росіяни не полишають спроб захопити Бахмут у Донецькій області, проте успіху не досягають. Про це свідчить актуальна карта боїв Deepstatemap.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тривають бої за Соледар ‒ Генштаб

Автор: deepstatemap
  На околицях Соледара йдуть запеклі бої між українськими захисникам та російськими окупантами
На околицях Соледара йдуть запеклі бої між українськими захисникам та російськими окупантами

Тим часом у Запорізькій області селища Мирне й Дорожнянка перейшли в "сіру зону".

Автор: deepstatemap
  У Запорізькій області селища Мирне та Дорожнянка перейшли у "сіру зону"
У Запорізькій області селища Мирне та Дорожнянка перейшли у "сіру зону"

Окупанти інколи заходять у Мирне, але не мають повного контролю над ним. Водночас у Дорожнянці росіяни розташувалися лише у частині села, далі просунутися їм не дає наша артилерія.

Наша авіація протягом доби завдала дев'ять ударів по районах зосередження загарбників, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили пункт управління, шість районів зосередження живої сили, один зенітний ракетний комплекс та три склади боєприпасів ворога.

Про це у п'ятницю, 13 січня, повідомив Генштаб ЗСУ. Бої за Соледар продовжуються – Збройні сили України тримають оборону.

Ворог кинув в атаку на місто "вагнерівців" та розганяє фейки, аби посіяти паніку серед українців. Про це в ефірі телемарафону повідомив речник Східного угруповання військ Сергій Череватий.

Зараз ви читаєте новину «Запеклі бої на околицях Соледара й Бахмута: показали актуальну карту бойових дій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі