четвер, 08 грудня 2022 18:44

Загарбники застосовують авіацію ‒ у Генштабі повідомили про хід бойових дій

Загарбники застосовують авіацію ‒ у Генштабі повідомили про хід бойових дій
Росіяни обстрілюють українські населені пункти вздовж усієї лінії фронту. Фото: lb.ua

Російські загарбники обстрілюють українські населені пункти вздовж усієї лінії фронту.

Застосовують різні види артилерії, міномети, танки та авіацію, повідомляє у вечірньому зведенні 8 грудня Генеральний штаб Збройних сил України.

Так, на Сіверському напрямку ворог обстріляв з мінометів та ствольної артилерії населені пункти Хрінівка і Грем'яч Чернігівської області та Середина-Буда і Чернецьке на Сумщині.

"На Слобожанському напрямку артилерійських обстрілів зазнали райони дев'яти населених пунктів Харківської області. Авіаційного удару окупанти завдали неподалік Кам'янки. На Куп'янському напрямку противник веде оборону. На Лиманському напрямку росіяни обстріляли райони п'яти населених пунктів на Луганщині та Донеччині", ‒ йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали актуальну карту війни від британської розвідки

Противник намагається наступати на Бахмутському та Авдіївському напрямках. Росіяни з танків, мінометів ствольної та реактивної артилерії обстріляли райони тридцяти населених пунктів. Ворог завдав ударів силами оперативно-тактичної та армійської авіації по районах населених пунктів Спірне, Кліщіївка, Північне, Кам'янка, Первомайське та Невельське.

На Новопавлівському напрямку ворог обороняється. На Запорізькому напрямку вогневого ураження зазнали райони двадцяти двох населених пунктів. Також окупанти задіяли авіацію для ударів по районах Малих Щербаків та Степового.

На Херсонському напрямку загарбники ведуть оборонні дії. З танків та артилерії обстріляли райони сімнадцяти населених пунктів.

Українські захисники продовжують знищувати російських загарбників та ворожу техніку. Зокрема, підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України за поточну добу уразили п'ять пунктів управління, вісім районів зосередження особового складу, район зосередження артилерії та склад боєприпасів противника. Про це у четвер, 8 грудня, повідомив Генштаб ЗСУ.

Російська артилерія обстріляла Торецьк Донецької області. Одна людина загинула, двоє поранено. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

Зараз ви читаєте новину «Загарбники застосовують авіацію ‒ у Генштабі повідомили про хід бойових дій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі