четвер, 08 грудня 2022 18:39

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ потужно пройшлися артилерією по позиціях окупантів: які втрати ворога

ЗСУ потужно пройшлися артилерією по позиціях окупантів: які втрати ворога
Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України за поточну добу уразили п'ять пунктів управління, вісім районів зосередження особового складу, район зосередження артилерії та склад боєприпасів противника. Фото: Генштаб ЗСУ

Українські захисники продовжують знищувати російських загарбників та ворожу техніку.

Зокрема, підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України за поточну добу уразили п'ять пунктів управління, вісім районів зосередження особового складу, район зосередження артилерії та склад боєприпасів противника. Про це у четвер, 8 грудня, повідомив Генштаб ЗСУ.

Водночас противник протягом доби завдав двох ракетних та трьох авіаційних удари, а також здійснив понад 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах вздовж лінії зіткнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб ЗСУ назвав причину зникнення бомбардувальників Ту-22М з авіабази "Дягілєво"

"Вчергове ударів зазнали об'єкти цивільної інфраструктури міст Куп'янськ, Золочів та Очаків", – ідеться у повідомленні.

У Генштабі вкотре наголосили, що зберігається загроза ворожих ракетних ударів по об'єктах енергетичної системи та критичної інфраструктури по всій території України.

Там додали, що на Волинському та Поліському напрямках обстановка без суттєвих змін, ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено.

На Донбасі ситуація на фронті залишається найскладнішою. Російські окупанти здійснюють спроби наступу на східному напрямку, але воїни Збройних сил України героїчно тримають оборону.

Ворог не припиняє атак поблизу Бахмута, Авдіївки та на північ від тимчасово захопленого РФ Донецька, свідчить свіжа карта, опублікована у Twitter міністерства оборони Великої Британії 8 грудня.

Найнапруженішою ділянкою фронту залишається схід України, де росіяни зосередили свої основні сили, аби продовжити окупацію територій.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ потужно пройшлися артилерією по позиціях окупантів: які втрати ворога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі