четвер, 20 жовтня 2022 12:58

Спецтема: Війна Росії проти України

В'їзд і виїзд з Херсонщини майже заблоковано ‒ Соболевський

В'їзд і виїзд з Херсонщини майже заблоковано ‒ Соболевський
Загарбники збільшили кількість блокпостів на Херсонщині й посилили контроль на вже існуючих. Фото: focus.ua

На тимчасово захопленій росіянами території Херсонщини окупаційна влада збільшила кількість блокпостів і посилила контроль на тих, які вже є.

В'їзд і виїзд з області нині майже закриті. Про це в Telegram повідомив перший заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полковник ЗСУ попередив про злочинні плани РФ щодо Каховської ГЕС

За його словами, загарбники також мають намір користуватися житлом тих, хто виїжджає.

"З'явилася інформація, що орки планують використовувати житло людей, які виїжджають, на власний розсуд. Для цього в усіх, хто "евакуюється", обов'язково уточнюють адресу останнього місця проживання", ‒ зазначив Соболевський.

У Росії створюють інформаційні умови, щоб виправдати відступ з правого берега Дніпра й утрату Херсона. Аналітики нагадують слова командувача окупаційних військ в Україні Сергія Суровікіна про те, що російське керівництво має ухвалити "важкі рішення" щодо Херсонської області. Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

Збройні Сили України за добу на південному напрямку знищили 43 російських окупанти. Крім цього, українська авіація завдала шість ударів по позиціях протиповітряної оборони росіян, де вони намагалися розгорнути зенітно-ракетні комплекси "Тор", "Бук" і "Панцир".

Зараз ви читаєте новину «В'їзд і виїзд з Херсонщини майже заблоковано ‒ Соболевський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі