четвер, 20 жовтня 2022 04:30

ЗСУ на півдні знищили російські зенітні позиції та півсотні окупантів

ЗСУ на півдні знищили російські зенітні позиції та півсотні окупантів
Росіяни недорахувалися також двох складів та шести танків. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Збройні Сили України за добу на південному напрямку знищили 43 російських окупанти. Крім цього, українська авіація завдала шість ударів по позиціях протиповітряної оборони росіян, де вони намагалися розгорнути зенітно-ракетні комплекси "Тор", "Бук" та "Панцир".

Вертольоти армійської авіації ЗСУ Мі-24 та Мі-8 завдали ударів по району зосередження окупантів біля Любомирівки, повідомляє Оперативне командування "Південь".

Крім зазначених втрат, окупанти також недорахувалися шести танків різних типів і дев'яти одиниць автомобільної та броньованої техніки. Знищено дві буксирувані гаубиці калібру 152 мм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гуменюк розповіла про ситуацію на Херсонщині

Також ЗСУ ліквідували командно-штабну машину росіян разом з усіма, хто там був і збили розвідувальний безпілотник.

Ракетно-артилерійські війська за добу відпрацювали на південному напрямку понад 440 вогневих завдань. Зокрема, знищено два склади боєприпасів росіян у Бериславському районі.

Українські війська ведуть наступальні операції за кількома напрямками в південних і східних областях.

У Херсонській області ЗСУ проводять наступальні дії з боку Миколаєва, біля Снігурівки та вздовж правого берега Дніпра. Також українські бійці намагаються просуватися по лінії річки Оскол у бік Сватового та Кремінної.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ на півдні знищили російські зенітні позиції та півсотні окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі