субота, 26 березня 2022 22:01

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворожа ракета влучила у нафтобазу на Рівненщині

Ворожа ракета влучила у нафтобазу на Рівненщині
Раніше на Харківщині ворожа ракета влучила в газову установку. Фото: ДСНС

У місті Дубно Рівненської області ракета російських окупантів влучила у нафтобазу.

Раніше на Рівненщині Збройні сили України збили ворожий дрон, повідомив 26 березня голова Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль.

"Сьогодні двічі лунала повітряна тривога. Під час другої ракета влучила у нафтобазу міста Дубно. Збитки наразі встановлюються", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські військові обстріляли ядерну установку в Харкові

Коваль також закликав жителів області не ігнорувати сирени повітряної тривоги.

"До Рівного із території Білорусі ракета долітає не довше ніж за 10 хвилин. Тривалість підльоту винищувача – біля 5 хвилин. Це аргументи, чому не можна ігнорувати сповіщення про потенційні авіаудари", - наголосив він.

26 березня Росія здійснила серію ракетних ударів по Львову. Унаслідок обстрілу загорівся один із промислових об'єктів, де зберігається паливо. Щонайменше п'ятеро людей отримали поранення.

Під час обстрілу Львова президент США Джо Байден саме виступав у Польщі з приводу війни в Україні. Перед виступом у Королівському палаці у Варшаві він назвав президента РФ Володимира Путіна м'ясником.

Зараз ви читаєте новину «Ворожа ракета влучила у нафтобазу на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі