вівторок, 08 березня 2022 08:43

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог завдав авіаудар по Сумах: загинули дорослі й діти (фото 21+)
11

Російські окупанти скинули на Суми авіабомби.

Унаслідок нічного авіаудару загинули щонайменше дев'ять людей, зокрема двоє дітей, повідомляє ДСНС.

"7 березня ворожа авіація підступно нанесла удар по житловому сектору, розбомбивши житлові будинки по вул. Роменська та Спартака. Жертвами авіаудару за житловими кварталами Сум та передмістя стали понад 10 осіб", - заявив голова ОВА Дмитро Живицький.

Крім того, повідомляється про загибель чотирьох учасників тероборони.

"О 23:09 на місце події виїхали рятувальники, які розібрали зруйновані конструкції будинків та ліквідували пожежу. Вдалось деблокувати жінку, травмовану передали медикам. Також з-під завалів дістали тіла загиблих", - повідомили у ДСНС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія скинула бомби на Суми й Охтирку. Серед постраждалих є діти

24 лютого о 4:00 Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «Ворог завдав авіаудар по Сумах: загинули дорослі й діти (фото 21+)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі