неділя, 27 лютого 2022 19:07

Спецтема: Війна Росії проти України

"Ворог не змусить здати Київ та піде у відомому напрямку" - Резніков та Зеленський

"Ворог не змусить здати Київ та піде у відомому напрямку" - Резніков та Зеленський
"Ворог, який прийшов на нашу землю – піде у відомому напрямку. Тому ми радимо окупантам йти додому" - Резніков та Зеленський зробили звернення до ворога. Фото: facebook.com/reznikovoleksii

Міністр оборони України Олексій Резніков поділився фото із президентом Володимиром Зеленським. Міністр також виклав допис, де наголосив, що ворог не змусить владу та армію здати Київ.

"85 годин оборони. Залякувати українців – марно. Зламати наших захисників і захисниць – не вийде. Змусити нас здати столицю – тим паче. Надзвичайно важкі години. Але вони минуть. Післязавтра – вже весна. Україна - переможе. Вже перемагає! Ворог, який прийшов на нашу землю – піде у відомому напрямку. Тому ми радимо окупантам йти додому. Поки не пізно. Тримаймо стрій!", - закликав Резніков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Де всі ті, хто обіцяв за 72 години захопити Київ?" - міністр оборони звернувся з переможною заявою

Кількість знищених російських окупантів перевищила 3 тис. осіб. Понад 200 інтервентів потрапили у полон. Кількість полонених збільшується. Знищені сотні одиниць ворожої бронетехніки, зокрема понад 100 російських танків.

Зараз ви читаєте новину «"Ворог не змусить здати Київ та піде у відомому напрямку" - Резніков та Зеленський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі