середа, 25 жовтня 2023 08:08

Спецтема: Війна Росії проти України

Вночі у шести областях ППО збивала російські дрони - назвали кількість

У ніч проти 25 жовтня Росія знову атакувала Україну дронами.

Загарбники випустили з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ — РФ) 11 ударних БпЛА типу Shahed. Про це повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

Автор: t.me/kpszsu
  Росія вночі 25 жовтня атакувала Україну дронами
Росія вночі 25 жовтня атакувала Україну дронами

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сотні окупантів і море техніки: оновили втрати росіян в Україні

У результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних сил, у взаємодії з ППО Сил оборони України знищено усі 11 ворожих дронів.

"До відбиття повітряного нападу було залучено винищувальну авіацію, зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи. Зокрема, протиповітряна оборона працювала в Черкаській, Херсонській, Полтавській, Житомирській, Хмельницькій та Миколаївській областях", - йдеться у повідомленні.

У громаді Славути Хмельницької області фіксують значні пошкодження після нічного російського удару 25 жовтня. Там є постраждалі, яким медики надають допомогу.

У Хмельницькій ОВА повідомили, що внаслідок збиття російських повітряних цілей відбулось їх падіння на території об'єкта критичної інфраструктури. Вибуховою хвилею пошкоджено нежитлові приміщення, житлові будинки та транспортні засоби. За медичною допомогою до лікарні звернулись 16 мешканців з навколишніх будинків з різними тілесними ушкодженнями.

Зараз ви читаєте новину «Вночі у шести областях ППО збивала російські дрони - назвали кількість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі