середа, 25 жовтня 2023 07:14

Спецтема: Війна Росії проти України

Нічна атака Хмельниччини: в місті значні руйнування, 16 постраждалих

Нічна атака Хмельниччини: в місті значні руйнування, 16 постраждалих
Росія вночі 25 жовтня атакувала Україну ударними дронами. Фото: suprotyv.com

У громаді Славути Хмельницької області фіксують значні пошкодження після нічного російського удару 25 жовтня.

Там є постраждалі, яким медики надають допомогу. Про це повідомив міський голова Славути Василь Сидор.

За його словами, навчальні заклади у громаді 25 жовтня не працюватимуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки ракет і дронів Росія випустила по Києву за рік

Будьте максимально уважними. Усі служби вже працюють. Послуги — тепло, газ і воду — будемо надавати. Допомагайте людям похилого віку, дітям. Максимально дотримуйтесь безпечних умов. Надається допомога людям, які постраждали і в лікарнях. Будемо працювати над відновленням", - сказав Сидор.

Місцева влада також закликала звертатися у разі пошкоджень будівель. Детальну інформацію у міській раді обіцяють надати пізніше.

"У порядку черги відповідна комісія обстежуватиме об'єкти за зверненнями. За результатом обстеження, буде надаватись допомога на ліквідацію пошкоджень", - йдеться у повідомленні.

У Хмельницькій ОВА повідомили, що внаслідок збиття російських повітряних цілей відбулось їх падіння на території об'єкта критичної інфраструктури.

"Вибуховою хвилею пошкоджено нежитлові приміщення, житлові будинки та транспортні засоби. Станом на тепер за медичною допомогою до лікарні звернулись 16 мешканців з навколишніх будинків з різними тілесними ушкодженнями", - йдеться у повідомленні.

Армія Росії намагається розширити та диверсифікувати свій арсенал дронів, керованих бомб і ракет.

Аналітики пов'язують це з майбутніми спробами ударів по українській критично важливій інфраструктурі напередодні зими, повідомляє у свіжому звіті Інститут вивчення війни (ISW)

Зараз ви читаєте новину «Нічна атака Хмельниччини: в місті значні руйнування, 16 постраждалих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі