пʼятниця, 12 серпня 2022 14:25

Спецтема: Війна Росії проти України

"Відновлення" Маріуполя майже зупинили, російські підрядники покинули місто

"Відновлення" Маріуполя майже зупинили, російські підрядники покинули місто
окупанти зупинили розбір завалів, не розпочавши обіцяного будівництва в Маріуполі. Фото: УП

З тимчасово захопленого Маріуполя поїхали тульські підрядники, які займалися "відновленням" міста в Лівобережному районі.

Також окупанти зупинили розбір завалів, не розпочавши обіцяного будівництва. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сім'ї окупантів кинулися навтьоки з-під Маріуполя: Андрющенко назвав причину

"Відновлення" Маріуполя майже зупинено. Попри ілюзію мурашника з міста поїхали тульські підрядники, що займалися Лівобережним районом. Розбирання завалів зупинили, будівництво не розпочали, відновлення електрики й водопостачання майже не просувається", – повідомив він.

За його словами, така ситуація спостерігається в усьому місті, крім "нового кварталу" на вул. Купріна, де окупанти "перебудовують" філармонію в судилище над українськими захисниками.

"Теплопостачання – без підготування. Попри гучні обіцянки. Опресування теплових мереж і перевіряння водоводів не проводять, що вказує на чергову брехню окупаційної адміністрації про тепло", – підкреслив Андрющенко.

У тимчасово окупованому Маріуполі на Донеччині продовжують приховано мобілізувати містян на війну проти України.

Тепер це роблять під виглядом пропозиції роботи в "народній міліції" так званої ДНР.

Зараз ви читаєте новину «"Відновлення" Маріуполя майже зупинили, російські підрядники покинули місто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі