вівторок, 31 липня 2012 10:59

Вантажівка розчавила п'яного сторожа на Рівненщині. Той спав на узбіччі

Вантажівка розчавила п'яного сторожа на Рівненщині. Той спав на узбіччі
Вантажівка наїхала на людину заднім колесом. Фото: drive2.ru

У понеділок на Рівненщині закохана пара випадково знайшла труп 55-річного чоловіка, якого переїхав автомобіль. 30 липня близько 3-ої години ранку хлопець з дівчиною гуляли уздовж ставка в селі Трубиці Костопільського району.

"Парочка прогулювалася нічним селом. Дорогою вони почули агресивний гавкіт собаки. Підійшли ближче і засвітили ліхтарик - на землі нерухомо лежав чоловік", - розповідає Олена Дудко з прес-служби обласного управління міліції. – "Спершу вони подумали, що селянин хильнув зайвого і просто спить. Та коли перевернули його горілиць, то побачили кров на грудях. Юнак одразу викликав "швидку допомогу".

Медики не забарилися, однак тільки констатували смерть незнайомця. У чоловіка були переламані кістки та роздавлені внутрішні органи. Виглядало, наче селянина переїхала багатотонна вантажівка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівненщині легковик збив 53-річного велосипедиста

Винуватця знайшли уже за кілька годин – за кермом "ЗІЛу-131" сидів 29-річний місцевий житель Ігор. Напередодні ввечері він проїжджав грунтовою дорогою повз ставок. У цей час п'яний сторож Володимир спав на узбіччі.

"Водій рухався у напрямку сусіднього села Підлужне. За його словами, він навіть не помітив, що на його шляху хтось лежить", - додає Олена Дудко. – "Заднє праве колесо роздушило грудну клітку та голову чоловіка. Ці травми були несумісні з життям".

За фактом ДТП уже порушили кримінальну справу.

У селі кажуть, загиблий чоловік працював сторожем приватних ставків і мешкав у вагончику неподалік водойм. Дружини та дітей не мав. Найближчими родичами були сестра та двоє племінників, які мешкають у цьому ж селі.

Зараз ви читаєте новину «Вантажівка розчавила п'яного сторожа на Рівненщині. Той спав на узбіччі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі