пʼятниця, 08 квітня 2022 11:34

Спецтема: Війна Росії проти України

На Запоріжжі кадирівці селяться в хати цивільних і оббріхують ЗСУ

На Запоріжжі кадирівці селяться в хати цивільних і оббріхують ЗСУ
У Кам'янці помітили кадирівців. Об'їжджають хати цивільних на автомобілях з перекресленою позначкою Z. Фото: facebook.com/denisovaombudsman

У Кам'янці Пологівського району на Запоріжжі помітили кадирівців, які ходять по хатах мирних людей. В окремі заселяються.

Під'їжджають туди на автомобілях із перекресленою міткою "Z", як пісочний годинник, повідомила Запорізька обласна військова адміністрація 8 квітня.

"Вони ходили по всіх хатах. Питали людей, хто живе, чим займається, перевіряли документи, щось шукали. У деякі хати заселилися, залякують тим, що Збройні сили України скоро розбомблять усе селище", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти не випускають чоловіків із Запорізької області. Почалася "мобілізація"

У Кирилівській громаді також перебувають російські війська. За словами голови громади, колона російської техніки пройшла косою Федотовою, заїхала на острів Бірючий. Частина техніки залишилася там, а основна частина поїхала.

"Росіяни приїжджають до селищної ради, заходять, намагаються дізнатися якусь інформацію. Погроз не висувають, але намагаються схилити до співпраці", - додали в ОВА.

Голова Чеченської республіки РФ Рамзан Кадиров дурить підписників про "перемоги" у війні проти України.

Від початку війни він регулярно публікує відео про "подвиги" своїх бойовиків у ТікТок. Останні кілька тижнів Кадиров викладає відео з Маріуполя, сходу України.

Зараз ви читаєте новину «На Запоріжжі кадирівці селяться в хати цивільних і оббріхують ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі