четвер, 03 листопада 2022 10:06

В Україну приїхали президентка й міністр оборони Греції

В Україну приїхали президентка й міністр оборони Греції
До Києва прибула президент Греції Катерина Сакелларопулу. Фото: novynarnia.com

До Києва в четвер, 3 листопада, прибула делегація вищих посадовців Греції. Приїхали президентка країни Катерина Сакелларопулу та міністр оборони Нікос Панайотопулос.

Грецькі посадовці проведуть переговори з керівництвом України, повідомляє видання Skai.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЄС заморозили десятки мільярдів євро російських олігархів

"Президент республіки Катерина Сакелларопулу перебуває в Києві, де проведе переговори з президентом України Володимиром Зеленським. Катерину Сакелларопулу супроводжує міністр оборони Нікос Панайотопулос, який матиме контакти зі своїм українським колегою Олексієм Резніковим", ‒ йдеться в повідомленні.

Греція розпочала постачання бойових машин піхоти БМП-1 для України. Скоро вони прибудуть до ЗСУ і миттєво посилять боєздатність та обороноздатність нашої країни. Про це сказав міністр закордонних справ Дмитра Кулеба на пресконференції за підсумками переговорів із грецьким колегою Нікосом Дендіасом.

У Києві 19 жовтня побував міністр закордонних справ Греції Нікос Дендіас. В українській столиці він обговорив російське вторгнення в Україну, питання парламентської дипломатії, євроінтеграції, греко-українських відносин та грецької діаспори в Україні.

Зараз ви читаєте новину «В Україну приїхали президентка й міністр оборони Греції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі