субота, 05 травня 2012 14:33

В Італії автобус злетів з дороги у кювет, п'ятеро людей загинуло
5

Фото: Reuters

На півночі Італії неподалік міста Падуя у результаті аварії автобуса загинули щонайменше п'ятеро людей, передає Associated Press з посиланням на місцеві ЗМІ. Автобус, який перевозив колишніх службовців поліції на щорічну загальнонаціональну конференцію у Венецію, злетів з дороги у кювет.

В даний час повідомляється про п'ять загиблих, чиї тіла були виявлені рятувальниками. Решта пасажирів були в терміновому порядку доставлені в лікарню. Причини аварії на даний момент уточнюються, повідомляє РБК-Україна.

Нагадаємо, що першого травня в італійському Фермо під час змагань з мотоперегонів сталася масова аварія. Причому, буквально на старті. Перший поворот цієї траси запам'ятається багатьом, особливо - гонщикам Томмі Серлу і Джефрі Херлінгсу, адже саме вони стали причиною ДТП.

У боротьбі за позиції гонщики наїхали один на одного і таким чином перегородили шлях іншим. В результаті, виник гігантський завал: розминутися з винуватцями аварії не змогли ще 10 учасників. На щастя, серйозно ніхто не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «В Італії автобус злетів з дороги у кювет, п'ятеро людей загинуло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі