вівторок, 12 квітня 2011 13:29

Троє українців загинули в ДТП в Італії

Троє українців загинули в ДТП в Італії

Троє громадян України загинули цієї ночі в Ровелло Порро (провінція Комо, Італія), внаслідок зіткнення легківки, в якій вони їхали та рейсового автобуса. Четвертий громадянин України, що перебував за кермом, отримав важкі поранення і знаходиться в критичному стані.

За повідомленням дорожньої поліції, 26 річний водій легківки знаходився в стані алкогольного сп'яніння, що підтверджується проведеним тестом на алкоголь. В результаті лобового зіткнення, три пасажири автомобіля померли на місці. Всі зусилля бригад Швидкої Допомоги, котрі прибули з Мілану та Комо, виявилися марними. Водій автобуса отримав незначні поранення і госпіталізований в лікарню міста Саронно разом з тяжко пораненим українцем.

За попередньою інформацією дорожньої поліції Комо, яка розслідує дане ДТП, двоє загиблих, 1986 року народження, і один — 1989 року народження є вихідцями з Чернівецької області України, як і травмований водій.

Зараз поліція встановлює місце проживання в Італії учасників ДТП та розшукує родичів загиблих.

Генеральне Консульство України в Мілані перебуває у постійному контакті з італійськими правоохоронцями та відслідковує всі обставини цієї аварії.

Зараз ви читаєте новину «Троє українців загинули в ДТП в Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі