середа, 29 січня 2014 10:22

У Дніпропетровську "тітушки" виламували двері у квартирах і лупцювали мешканців гуртожитку

У Дніпропетровську "тітушки" виламували двері у квартирах і лупцювали мешканців гуртожитку
Фото: ipress.ua

У Жовтневому районі Дніпропетровська більше десятка "спортсменів" ламали замки на дверях кімнат і били господарів квартир. Вони увірвалися у гуртожиток і силою змушували людей залишити свої кімнати. Мешканці кажуть - хлопці шукали певні номери кімнат. До непокірних застосовували силу.

У під'їзді стояв кремезний хлопець, який заважав знімальній групі потрапити в гуртожиток. В коридорі знаходилося більше десятка хлопців, одягнених по-спортивному. Вони відверталися від камери і відмовлялися спілкуватися. У хлопця, який поводив себе нахабно, на спині був вже потертий логотип спортивного клубу "Джеб".

Мешканці гуртожитку кажуть, що хлопці вдиралися в певні кімнати і силою змушували покинути житло. Потім виносили речі в коридор. Закриті двері їх не зупиняли.

"Вони почали по черзі вибивати ці двері, виносити все з кімнати, сказали що винесене судове рішення і все інше є. Ці двадцять людей це витворяли", - кажуть мешканці гуртожитку.

У захоплених кімнатах вони замінювали замки. До тих мешканців, хто намагався чинити опір, молодики застосовували силу.

"Відразу почали бити руками, ногами. На крик збіглися сусіди. Жінок не чіпали, а чоловіки - я і ще троє - полізли і всі отримали", - каже Євген, потерпілий.

За словами мешканців гуртожитку, молоді люди перекрили вхід до поверху, під час "операції" туди ніхто не зміг потрапити.

Слідчі Жовтневого відділення міліції кажуть, що молодики діяли незаконно, хоча мали певний папірець - рішення суду, за яким вони мають право заселятися в кімнати.

Протягом доби суд вирішить, тримати їх під вартою або відпустити до слухання справи.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську "тітушки" виламували двері у квартирах і лупцювали мешканців гуртожитку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі