вівторок, 17 жовтня 2023 11:47

Уразили понад 200 об'єктів: армія Ізраїлю повідомила про нові удари по ХАМАСу

Уразили понад 200 об'єктів: армія Ізраїлю повідомила про нові удари по ХАМАСу
Ізраїльська армія вночі завдала нових ударів по об'єктах ХАМАСу. Фото: gettyimages.com

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) заявила, що вночі завдала ударів у Секторі Гази по понад 200 терористичних об'єктах ХАМАС та "Ісламського джихаду" в Палестині.

Ізраїльтяни, зокрема, вдарили по штаб-квартирі, де були вбиті кілька членів ХАМАС, і банку, який використовувало угруповання. Про це повідомляє The Times of Israel.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колони з гуманітарною допомогою вирушили з Єгипту до Сектора Гази

У ЦАХАЛ повідомили, що кораблі ВМС країни завдавали ударів, зокрема по командних центрах ХАМАС і місцях зберігання зброї в місті Газа.

За словами представника ЦАХАЛ Джонатана Конрікуса, 600 тисяч жителів Гази вже залишили район міста після попереджень ізраїльських військових у п'ятницю. Однак у Газі все ще залишаються близько 100 тисяч мешканців.

Ізраїльська армія ліквідувала одного із керівників ХАМАСу. Йдеться про голову Ради терористичної організації ХАМАС у Секторі Гази Усаму Мазіні. Він відповідав за ув'язнених ХАМАСа та керував терористичною діяльністю проти Ізраїлю.

Мазіні був одним із найвпливовіших лідерів терористів.

Зараз ви читаєте новину «Уразили понад 200 об'єктів: армія Ізраїлю повідомила про нові удари по ХАМАСу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі