вівторок, 17 жовтня 2023 05:19

ЦАХАЛ знищив одного із найвпливовіших лідерів терористів ХАМАСу

ЦАХАЛ знищив одного із найвпливовіших лідерів терористів ХАМАСу
ЦАХАЛ ліквідував одного із лідерів ХАМАСу, який керував терористичною діяльністю проти Ізраїлю. Фото: sundries.com.ua

Ізраїльська армія ліквідувала одного із керівників ХАМАСу.

Йдеться про голову Ради терористичної організації ХАМАС у секторі Газа Усаму Мазіні. Про це повідомляється в Telegram-каналі ЦАХАЛу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ізраїль ліквідував високопоставленого командира ХАМАСу - ЦАХАЛ

"ЦАХАЛ та ISA вбили Усаму Мазіні, голову Ради терористичної організації ХАМАС у секторі Газа. Мазіні відповідав за ув'язнених ХАМАСа та керував терористичною діяльністю проти Ізраїлю", - написали військові на своєму каналі.

Усама Мазіні був членом політбюро ХАМАС та головою Ради Шури ХАМАС у секторі Газа. Мазіні був одним із найвпливовіших лідерів терористів. Він відповідав за переговори щодо обміну полоненими між ХАМАСом та Ізраїлем, а також за координацію терористичної діяльності проти Ізраїлю.

Після початку війни в Ізраїлі 7 жовтня ЦАХАЛ виявляє і знищує будівлі військової інфраструктури, а також високопосадовців.

Так ізраїльська армія ліквідувала главу регіональної розвідки ХАМАС .

Перед тим Армія оборони Ізраїля (ЦАХАЛ) заявила про знищення низки посадовців ХАМАСа: високопоставленого командира Муатаза Іда, командира спецназу Алі Каді, міністра економіки бойовиків Джавада Абу Шамалу, керівника відділу національних зв'язків Закарію Абу Маамра.

Зараз ви читаєте новину «ЦАХАЛ знищив одного із найвпливовіших лідерів терористів ХАМАСу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі