понеділок, 09 жовтня 2023 09:21

Уражено понад пів тисячі цілей: армія Ізраїлю повідомила про нічні удари по Сектору Гази

Уражено понад пів тисячі цілей: армія Ізраїлю повідомила про нічні удари по Сектору Гази
Армія Ізраїлю вночі 9 жовтня завдала ударів по базах ХАМАС. Фото: pravda.com.ua

Вночі на 9 жовтня армія Ізраїлю із винищувачів, гелікоптерів та артилерії уразила понад 500 військових цілей угрупувань ХАМАС та "Ісламського джихаду" в Секторі Гази.

Ізраїльтяни, зокрема, завдали ударів по командних центрах бойовиків ХАМАС. Про це повідомила армія Ізраїлю.

Уражено сім командних центрів ХАМАС та командний центр "Ісламського джихаду".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ердоган зробив гучну заяву про встановлення миру в Ізраїлі

Окрім того, ЦАХАЛ також завдав ударів по численних багатоповерхових будинках, в одному з яких перебував командний центр бойовиків ХАМАС. Удару також зазнала будівля, яка оперативно використовувалася високопоставленим бойовиком військово-морських сил організації ХАМАС.

У ЦАХАЛ повідомили, що в районі Бейт-Хануна було обстріляно три терористичні тунелі. Два оперативні об'єкти ХАМАС були атаковані літаком, один із них знаходився всередині мечеті.

"ЦАХАЛ продовжить завдавати ударів у Секторі Гази та послаблювати можливості терористичних організацій", - йдеться у повідомленні армії Ізраїлю.

Вночі проти 9 жовтня авіація Збройних сил Ізраїлю завдала масованих ударів по Сектору Гази. Атаки мали на меті зруйнувати інфраструктуру угруповання ХАМАС.

Окрім того, офіцер армії оборони Ізраїлю Ігаль Левін повідомив, що ліквідовано одного із командирів бойовиків Ріфат Абу-Хілаль. За його словами, Ізраїль знищує будинки не лише командирів, а й усіх бойовиків.

Зараз ви читаєте новину «Уражено понад пів тисячі цілей: армія Ізраїлю повідомила про нічні удари по Сектору Гази». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі