четвер, 21 липня 2022 03:02

Українські бійці на півдні відправили в пекло більше сотні окупантів

Українські бійці на півдні відправили в пекло більше сотні окупантів
Українська артилерія та авіація знищила 111 окупантів та командний пункт. Фото: Фейсбук

Українські військові на півдні вдарили по ворогу з артилерії та авіації.

"Знищено 1️11️ рашистів; гаубицю "Мста-Б"; дві самохідні артилерійсько-мінометні установки "Нона-С"; безпілотний літальний апарат типу "Елерон";
1️3 ️одиниць броньованої та іншої автомобільної техніки", - йдеться у нічному зведенні Оперативного командування Південь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антонівський міст: росіяни майже опинилися у пастці на Херсонщині

Також ліквідували ворожий командний та командно-спостережний пункт, шість складів з боєприпасами в Херсонському, Бериславському і Каховському районах.

За добу українська авіація завдала 10 ударів: з них - три гелікоптерами та сім - з бомбардувальників і штурмовиків.

Протягом доби ЗСУ зупинили окупантів на Харківщині, на Краматорському напрямку, а також відбили розвідку боєм окупантів на Авдіївському напрямку.

Українські захисники продовжують контрнаступати на півдні країни.

19 липня в тимчасово окупованому Херсоні біля Антонівського мосту пролунали сильні вибухи. Вибухи в районі Антонівського мосту – наслідок удару Збройних сил України по переправі. У результаті знищені системи протиповітряної оборони і укріплення окупантів біля мосту, розповів радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

Уранці 20 липня в районі Антонівського мосту також прогриміли вибухи, після чого над мостом піднявся стовп диму. Розриви лунали і в Новій Каховці. Наслідки атаки ЗСУ поки що невідомо. Але російські пропагандисти нарахували шість нових вирв на мосту.

Зараз ви читаєте новину «Українські бійці на півдні відправили в пекло більше сотні окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі