четвер, 11 серпня 2016 13:38

Убивцям Катерини Обухівської та її доньки "світить" довічне

Убивцям   Катерини  Обухівської та її доньки "світить" довічне

У Хмельницькому міськрайонному суді розглядається справа про вбивство вінничанки 30-річної Катерини Обухівської та її 10-річної доньки - Анни Христюк. Рік тому Катерину знайшли у київській лісосмузі з вогнепальним пораненням в голову, а розчленовані рештки дитини згодом розшукали у Красилівському районі Хмельниччини.

Підсудні - 36-річний Сергій Дюбенко із Хмельницького, з ним Катерина жила кілька місяців до смерті. Та його 19-річна спільниця — Юлія Бойко із Вінниці.

Слідство встановило, що Сергій начебто сповідує вигадану релігію, яка включає жертвоприношення та канібалізм. Підозрювані у скоєному зізналися. Проте родичі убитих припускають, що вбили дитину не через релігійні обряди, а щоб продати її органи.

"Підозрюваних звинувачують у низці особливо тяжких злочинів. Чоловікові інкримінують вбивство малолітньої дитини з корисливих мотивів, незаконне зберігання вогнепальної зброї, використання підроблених документів. Його спільниці інкримінується вбивство малолітньої дитини групою осіб з корисливих мотивів. За це їм загрожує довічне ув'язнення", - повідомив прокурор Ярослав Лісовий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік прив'язав цеглину до ноги і стрибнув у воду

Нагадаємо, Катерина Обухівська зникла разом із донькою у серпні 2015 року. Згодом тіло жінки з простреленою головою знайшов лісник в Святошинському районі Києва. Документів не було. Два місяці правоохоронці тримали її тіло в морзі, не могли з'ясувати прізвища. Поховали як невідому в Броварах під столицею. Тіло Ані знайшли 19 вересня в селі Заслучне Красилівського району на Хмельниччині.

Зараз ви читаєте новину «Убивцям Катерини Обухівської та її доньки "світить" довічне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі