неділя, 25 червня 2023 06:55

Спецтема: Війна Росії проти України

У ЗСУ повідомили про наслідки ударів по окупантах

У ЗСУ повідомили про наслідки ударів по окупантах
За добу українська авіація завдала 18 ударів по загарбниках. Фото: armyinform.com.ua

Українська авіація за минулу добу завдала 18 ударів по районах зосередження особового складу російських загарбників.

Знищено зенітно-ракетний комплекс ворога та шість розвідувальних БпЛА. Про це вранці 25 червня повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кадирівці вийшли з Мар'їнки

Окрім того, підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили один зенітний ракетний комплекс "Стріла", три райони зосередження особового складу та військової техніки окупантів. Знищили також 12 гармат на вогневих позиціях та дві станції радіоелектронної боротьби противника.

Водночас окупанти минулої доби завдали 53 ракетних та 15 авіаційних ударів по Україні. Здійснили також близько 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

"Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою", ‒ йдеться у повідомленні.

На Бахмутському напрямку воїни першого механізованого батальйону третьої окремої штурмової бригади розгромили третій батальйон 57-ї гвардійської мотострілецької бригади РФ.

Захисники повністю зачистили від ворога західний берег каналу Сіверський Донець – Донбас.

Зараз ви читаєте новину «У ЗСУ повідомили про наслідки ударів по окупантах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі