субота, 03 лютого 2024 06:15

У Волгограді палає нафтопереробний завод: росіяни заявлять про атаку дронів

У Волгограді палає нафтопереробний завод: росіяни заявлять про атаку дронів
У російському Волгограді горить нафтопереробний завод. Фото: rbc.ua

У Росії вночі 3 лютого знову поскаржились на атаки безпілотників.

Удари зафіксували, зокрема, у Бєлгородській та Волгоградській областях. Палає один з нафтопереробних заводів. Про це повідомляють російські Telegram-канали.

Екстрені служби підтвердили потужну пожежу в Червоноармійському районі Волгограда. Там стався вибух після падіння дрона. Вогонь поширився на 300 квадратних метрів. На місці працюють рятувальні служби.

За даними російських пабліків, горить НПЗ "ЛУКОЙЛ-Волгограднефтепереработка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масштабна пожежа у центрі Москви - палав театр сатири

"Під час прибуття перших пожежно-рятувальних розрахунків встановлено, що відбувається горіння розливу нафтопродукту на площі 300 кв. м. На місці працюють пожежно-рятувальні розрахунки Волгоградського пожежно-рятувального гарнізону. Попередньо загиблих і постраждалих немає. Причина встановлюється", - йдеться у заяві МНС РФ.

Про атаку безпілотника завив також губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков. За його словами, ППО нібито ліквідувала дрон літакового типу у Новооскольському міському окрузі.

"Внаслідок падіння уламків у хуторі Подільхи в одному приватному домоволодінні вибиті вікна, посічені покрівля, фасад та паркан, а також припаркований автомобіль КАМАЗ. Подомовий обхід території буде продовжено у світлий час доби", - зазначив Гладков.

Росіяни заявили про атаку безпілотника на нафтопереробний завод у Ярославлі вранці 29 січня. Безпілотник літакового типу впав поруч із установкою для гідрокрекінгу на заводі "Славнефть-ЯНОС".

Telegram-канали наголошували, що це перший випадок, коли українські безпілотники долетіли до Ярославської області.

Зараз ви читаєте новину «У Волгограді палає нафтопереробний завод: росіяни заявлять про атаку дронів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі