субота, 22 червня 2013 12:09

У США чоловік у бронежилеті розстріляв чотирьох людей

В американському місті Грінвілль (штат Північна Кароліна) невідомий поранив напередодні з рушниці чотирьох людей. За словами начальника місцевої поліції Хассана Адена, підозрюваного вдалося знешкодити.

Як зазначає ABC News, озброєний чоловік спочатку поранив одну людину в юридичній фірмі, а потім зайшов в офіс американської роздрібної торгової компанії Wal-Mart, де від його дій постраждали ще троє.

Чоловік був одягнений у бронежилет, при собі у нього знайшли гвинтівку і безліч патронів, повідомляє CBS.

Поліція повідомляє, що у нападника був "мішок з боєприпасами". Один з очевидців розповів, що коли поліція відкрила вогонь у відповідь, стрілець був поранений кілька разів. Інших подробиць немає. Мотив злочину поки невідомий.

Раніше на цьому тижні в результаті перестрілки в американському штаті Кентуккі загинули три людини, ще один був поранений. Стрілянина сталася в житловому будинку в місті Луїсвілль через побутовий конфлікт. Загинули дівчинка віком до 12 років, 38-річна жінка і 40-річний чоловік, крім того, ще одна 60-річна жінка була госпіталізована. На думку поліції, злочинець, який влаштував перестрілку, знаходиться серед загиблих.

Зараз ви читаєте новину «У США чоловік у бронежилеті розстріляв чотирьох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі