четвер, 24 лютого 2011 21:26

У результаті перестрілки у Львові дві людини отримали поранення

У результаті перестрілки у Львові  дві людини отримали поранення

Двоє людей отримали поранення і були госпіталізовані внаслідок перестрілки у Львові.


За даними правоохоронців, перестрілка сталася на перехресті вулиць Виговського і Кульчицької близько 20 години 23 лютого.

Причиною перестрілки стала сварка між чоловіками.


Як стверджують свідки, за кілька хвилин до інциденту з будинку на вулиці Кульчицької вийшла жінка і сіла в автомобіль "Мерседес". По дорозі до неї почали приставати двоє чоловіків, що знаходилися в автомобілі "Ланос". Але жінка на них не відреагувала і "Мерседес" виїхав.
"Ланос" почав підрізати "Мерседес". Між водіями зав'язалася сварка.

Власник "Ланоса" дістав рушницю і почав загрожувати опонентові та його пасажирові. Той у свою чергу дістав пістолет для стрільби гумовими кулями. Розпочалася стрілянина. Внаслідок цього 24-річний водій "Ланоса" та його пасажир отримали поранення і потрапили до лікаріні.


"Обидва поранені в лікарні, ми збираємо матеріали і вже найближчим часом вирішиться питання про порушення кримінальної справи. А також буде розглядатися питання про доцільність володіння зброї в обох водіїв", - відзначили в міліції.

Зараз ви читаєте новину «У результаті перестрілки у Львові дві людини отримали поранення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі