вівторок, 01 листопада 2011 19:14

У Львові лоб в лоб зіткнулися маршрутні таксі
9

Фото: Фото: Павло Паламарчук

Сьогодні поблизу Пагорба Слави у Львові трапилося ДТП. Два маршрутні таксі під номером 30 зіткнулися лоб в лоб. Водій однієї із маршруток виїхав на зустрічну смугу на повороті. Через погану оглядовість не помітив машину, що рухалася йому на зустріч. Водій іншої маршрутки намагався виїхати на тротуар. Але через високу швидкість відбулося зіткнення. Найбільший удар прийшовся у ту частину машин, де сиділи водії.

"Я коли удар почула зразу на двір вибігла, - розповіла перукарка Олена Павленко. - Такого звуку ще ніколи не чула. Картина була просто страшна. Маршрутки не дуже повні були. Але людей багато потовклося. Миттєво приїхало шість машин швидкої допомоги. Забрали потерпілих. Найбільше постраждали водії. Одного з них затисло. Еменесники 40 хвилин розпилювали машину, щоб його дістати".

Одну з маршруток одразу відбуксирували. Другу перетягнули на іншу сторону, на тротуар. Там нею зайнялися технічні служби. Наразі точної кількості постраждалих в аварії немає.

"Ото буде добра всім наука, - сказав Петро Сурмай. - Ганяють ті маршрутчики як дурні. Їм аби бабла побільше заробити. Людей напихають під зав'язку. За худобу якусь мають. А міська влада нічого не робить. Тільки відкати собі в кишеню кладе. Може хоч тепер задумаються і про простих смертних".

Нагадаємо, нещодавно у Львові перекинулася маршрутка. На момент ДТП у салоні автобуса знаходилося 26 людей.

Зараз ви читаєте новину «У Львові лоб в лоб зіткнулися маршрутні таксі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі