середа, 13 травня 2020 10:02

У Києві знайшли мертвим підполковника СБУ: що відомо

У Києві знайшли мертвим підполковника СБУ: що відомо
У Києві підполковника СБУ знайшли з порізаними венами у ванній власної квартири. Фото: facebook.com/UA.National.Police

У Києві підполковника Служби безпеки України виявили мертвим у ванній власної квартири.

Тіло знайшли 12 травня, коли чоловік не з'явився на роботі. Попередньо, він порізав собі вени. Про це пише "Корреспондент.net" із посиланням на джерела в СБУ.

Як повідомляють, у поліцію близько 14:00 звернувся колега загиблого, який розповів, що підполковник перестав виходити на зв'язок. А на робочому місці не з'явився. Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці увійшли в квартиру і виявили у ванній труп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військового знайшли застреленим на посту

Відомо, що загиблий виконував обов'язки консультанта-експерта з оперативних питань 1-го відділу 3-го управління Головного управління контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки СБУ.

Тепер ведеться розслідування інциденту – правоохоронцям належить з'ясувати, що саме стало причиною самогубства підполковника.

У Києві у власній квартирі скоїв самогубство підполковник зовнішньої розвідки Збройних сил України. Закривавленого підполковника у ванній кімнаті квартири знайшла його дружина.

Зараз ви читаєте новину «У Києві знайшли мертвим підполковника СБУ: що відомо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі