пʼятниця, 31 березня 2017 17:49

Троє чоловіків з пістолетами обікрали жінку

Троє чоловіків з пістолетами обікрали жінку
Грабіжники тікали від патрульних ФОТО: tp.npu.gov.ua

У Тернополі троє чоловіків з пістолетами обікрали жінку і тікали всю ніч від поліції. Інцидент стався 30 березня, близько 21:00.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"За словами потерпілої, вона сиділа з чоловіком у припаркованому авто. Підійшли двоє невідомих у масках. Почали погрожувати пістолетом. Вирвали із рук жінки сумку з $5 тис. Після цього зловмисники втекли на автомобілі Mercedes-Benz Vito. Потерпіла разом із чоловіком спробували наздогнати їх на свїй машині. Однак нападники відірвалися. Утікачів помітили правоохоронці при виїзді з обласного центру. Вони мчали на великій швидкості з порушенням правил дорожнього руху. Поліцейські почали переслідування. Злочинці заїхали в одне із сіл. Вискочили з машини та кинулись навтьоки. Номер на "Mercedes" виявився краденим. Згодом особу власника встановили. Вийшли на слід грабіжників. Усіх затримали. Між злочинцями були чітко розподілені ролі. Керівник цього тріо вже відбував покарання в місцях позбавлення волі за вбивство", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік розстріляв банду підлітків у себе вдома

Усі троє чоловіків - міцної статури, заробляли на незаконному продажі паливно-мастильних матеріалів. В одному з автомобілів оперативники знайшли гроші, маски, рукавиці та набої. Триває слідство.

У Монако троє злодіїв пограбували ювелірний магазин поруч із казино. Одного грабіжника поранила поліція. Його разом із другим заарештували. Третьому вдалося втекти з награбованим. Озброєні грабіжники напали на ювелірний магазин після початку пожежі в сусідньому тунелі. Чоловіки його підпалили, щоб відвернути увагу аварійно-рятувальних служб.

Зараз ви читаєте новину «Троє чоловіків з пістолетами обікрали жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі