четвер, 19 листопада 2020 16:34

Тіло знайшли в лісі: нові подробиці самогубства чоловіка речниці поліції

Тіло знайшли в лісі: нові подробиці самогубства чоловіка речниці поліції
На Волині застрелився чоловік речниці обласної поліції Роман Бузулук. Був під слідством через смертельну ДТП. Фото: volynua.com

Тіло Романа Бузулука, чоловіка речниці ГУНП у Волинській області Ольги Бузулук, знайшли вранці 19 листопада у лісі в селі Головно Любомльського району. Поряд лежала рушниця.

Роман проживав останній місяць у будинку тещі, яка й знайшла тіло. Вона фактично взяла його на поруки після того, як чоловіку оголосили підозру у скоєнні смертельної аварії в Луцьку, повідомляє volynua.com.

Тоді в Infiniti з ним була й дружина Ольга Бузулук. Вона отримала нетяжкі тілесні ушкодження. За її словами, її чоловік рухався зі значним перевищенням швидкості. І вона ніяк не могла на нього вплинути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Застрелився чоловік речниці поліції, який напідпитку спричинив смертельну ДТП

"Ніколи не сприйму того факту, що чоловік керував нетверезим і що це стало однією з причин цієї летальної аварії. Морально мені тяжко. Я надала правдиві свідчення з приводу аварії та всіляко сприяю слідству в розслідуванні причин ДТП і жодним чином не захищаю чоловіка", - розповідала тоді Ольга Бузулук.

Попередньо, її чоловік вчинив самогубство. У поліції цю інформацію поки що не коментують.

Аварія сталася ввечері 27 вересня. На перехресті вул. Гнідавська і Потебні в Луцьку зіткнулися Volkswagen Passat та Infiniti. Внаслідок зіткнення скалічилися 3 людей, пізніше потерпіла 47-річна жінка померла в "швидкій". Установили, що водії обох авто допустили порушення правил дорожнього руху. А водій Infiniti за кермо сів п'яний. Ним виявився чоловік прессекретарки ГУНП у Волинській області Ольги Бузулук. Вона сама була пасажиркою авто. Про деталі повідомляв тоді начальник слідчого управління Олександр Климовський під час брифінгу.

Зараз ви читаєте новину «Тіло знайшли в лісі: нові подробиці самогубства чоловіка речниці поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі