пʼятниця, 10 серпня 2012 17:22

Тернополянка не втрималася і обікрала подругу: винесла гроші і золото

Тернополянка не втрималася і обікрала подругу: винесла гроші і золото
Жінка одразу ж зіналася і розкаялася. Фото: panorama-mukachevo.com

25-річна жителька Тернополя обікрала свою знайому, поки бавила її дитину.

Про це Gazeta.ua повідомили у секторі зв'язків з громадськістю УМВС у Тернопільській області.

Потерпіла покинула свою квартиру усього на півгодини. Їй потрібно було зняти гроші з банкомата. Дитину не хотіла брати із собою – боялася, щоб спека їй не зашкодила.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яна кримчанка викрала у місцевого таксиста машину

"Подруги уже два роки були знайомі. От жінка і звернулася до товаришки, щоб та побула з малям. Як розповіла підозрювана, у неї не було наміру щось вкрасти. Просто, поки бавила дитину, побачила золото і прикраси. Вони не були заховані. В якусь хвилину спокуса перемогла здоровий глузд і жінка забрала собі те, що знайшла. Там було 100 євро та 6 золотих виробів – браслети, каблучки і сережки", - розповіли Gazeta.ua у секторі зв'язків з громадськістю обласної міліції.

Коли господиня повернулася додому, подруга попрощалася і пішла. На залізничному вокзалі жінка поміняла євро на гривні, а прикраси здала до ломбарду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голландця напоїли горілкою і обікрали

"Зникнення грошей і золота власниця виявила наступного дня, звернулася до міліції. Правоохоронці одразу прийшли до її знайомої. Та зізналася у вчиненому. Її затримали. Жінка розкаялася і навіть внесла заставу за коштовності, щоб повернути їх власниці", - зазначають у міліції.

Проти підозрюваної порушено кримінальну справу за статтею 185 ч.3 ККУ -- крадіжка. Ведеться досудове слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На вулицях Талліна тихо і чисто, але постійно грабують автомобілі

"Гроші вона уже встигла потратити, а золото таки віддала своїй подрузі. Це може бути пом'якшувальною обставиною у суді. Жінка раніше не була судима. Узагалі ж тут справджується прислів'я "довіряй, але перевіряй". Часто буває, що обкрадають не чужі, а саме "свої" – діти виносять щось із хати, або друзі дітей, які часто гостювали і користувалися довірою у мешканців", - наголошують правоохоронці.

Зараз ви читаєте новину «Тернополянка не втрималася і обікрала подругу: винесла гроші і золото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі