четвер, 15 лютого 2024 10:33

Спецтема: Війна Росії проти України

Ситуація критична: Третя окрема штурмова бригада підтвердила передислокацію в район Авдіївки

Ситуація критична: Третя окрема штурмова бригада підтвердила передислокацію в район Авдіївки
Під Авдіївкою тривають запеклі бої. Фото: t.me/ab3army

Третя окрема штурмова бригада підтвердила, що її терміново передислокували для посилення українських військ у районі Авдіївки.

Ситуація в місті нині надзвичайно критична. Про це командування бригади повідомило у Telegram.

Зазначається, що окремі батальйони Третьої ОШБр провели рейд у захоплені ворогом райони Авдіївки. Сили противника там складають орієнтовно сім бригад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ "задвохсотили" вже понад 399 тис. росіян

"Наші бійці демонструють безпрецедентний героїзм. Ми змушені воювати на 360 градусів проти нових, і нових бригад, які заводить противник", - сказав командир 3-ї ОШБр Андрій Білецький.

За час перебування на Авдіївському напрямку двом бригадам збройних сил РФ було завдано критичного ураження.

"Про точні втрати противника в особовому складі й техніці буде повідомлено згодом, після підтвердження необхідних даних. Водночас обʼєктивна ситуація в Авдіївці залишається загрозливою і нестабільною. Ворог продовжує активну ротацію своїх військ, і перекидає до міста нові сили та засоби. Про зміни в оперативній обстановці будуть повідомляти", - зазначає командування бригади.

На Авдіївському напрямку ЗСУ продовжують стримувати ворога, який не полишає спроб оточити Авдіївку. Про це вранці 15 лютого повідомив Генштаб ЗСУ.

Українські воїни стійко тримають оборону, завдаючи загарбникам значних втрат. Сили оборони протягом доби відбили 34 атаки ворога в районі Авдіївки та ще шість атак біля Сєверного та Невельського Донецької області.

Зараз ви читаєте новину «Ситуація критична: Третя окрема штурмова бригада підтвердила передислокацію в район Авдіївки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі