субота, 08 квітня 2023 19:11

Спецтема: Війна Росії проти України

Сирський показав, як артилерія ЗСУ нищить ворога

Сирський показав, як артилерія ЗСУ нищить ворога
Командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський показав у Telegram роботу української артилерії. Фото: скріншот з відео

Сьогодні українська артилерія доводить свою ефективність.

Вона знищує тисячі одиниць солдатів та техніки противника. Про це заявив командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський, який показав у Telegram роботу української артилерії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як ЗСУ знищили російську "Нону" – полум'яне відео

Він наголосив, що поряд з іноземною зброєю, українські воїни вправно поєднують вітчизняні артилерійські системи, якими вражають ворожі об'єкти на полі бою.

"27-ма, 43-тя та 107-ма, реактивні та артилерійські бригади неодноразово доводили свою продуктивність. Вони надають потужну вогневу підтримку під час проведення різних військових операцій", – написав Сирський.

Авіація Сил оборони за добу завдала вісім ударів по районах зосередження окупантів. Також було збито ворожий розвідувальний БпЛА. Про це ввечері 8 квітня повідомив Генштаб ЗСУ.

Водночас, підрозділи ракетних військ і артилерії уразили два райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, один склад боєприпасів, одну позицію засобів протиповітряної оборони та три станції радіоелектронної боротьби противника.

Зараз ви читаєте новину «Сирський показав, як артилерія ЗСУ нищить ворога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі