вівторок, 12 серпня 2014 15:43

СБУ схопила шпигуна, який коригував артобстріли бойовиків

СБУ схопила шпигуна, який коригував артобстріли бойовиків

Служба безпеки затримала 31-річного жителя Донецька, який займався розвідувальною діяльністю у зоні АТО, а також коригував артилерійський обстріл бойовиками населених пунктів і позицій українських силовиків.

"Контррозвідкою Служби безпеки України викрито злочинну діяльність громадянина України 1983 року народження, жителя Донецька, який збирав, обробляв і передавав інформацію про діяльність сил АТО провідникові однієї з диверсійних груп терористичної організації ДНР - "Бонаква", - повідомляє прес-центр СБУ у вівторок.

Встановлено, що затриманий був завербований "Бонаквою" у квітні 2014 року і виконував завдання зі збору інформації про вильоти авіації сил АТО з військових аеродромів Миколаєва та Чугуєва, розміщення блокпостів, передислокації підрозділів Збройних сил України в Донецькій області. Також зловмисник коригував артилерійський обстріл бойовиками мирних населених пунктів і позицій українських військових.

Виявлено та перевіряються факти залучення ним до розвідувальної діяльності інших осіб.

Зараз ви читаєте новину «СБУ схопила шпигуна, який коригував артобстріли бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі