вівторок, 05 квітня 2022 13:36

Спецтема: Війна Росії проти України

"Русский мир" не врятує: на Миколаївщині затримали прокурора-зрадника

"Русский мир" не врятує: на Миколаївщині затримали прокурора-зрадника
У Миколаєві затримали керівника однієї з окружних прокуратур. Фото: uk.wikipedia.org

На Миколаївщині викрили та затримали керівника однієї з окружних прокуратур.

Будучи прихильником "русского мира", він систематично зливав ворогу відомості про кількість і місця тримання ворожих військовополонених, повідомляє генпрокурорка України Ірина Венедіктова.

Також він повідомляв про результати обстрілів Миколаївщини, дані про загиблих військовослужбовців і цивільних та іншу інформацію, що цікавила окупантів. В обмін на неї він сподівався продовжити працювати в органах прокуратури у випадку російської окупації регіону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розрізали шию та щоку, за відмову - вбивали родичів: на Харківщині рашисти жорстоко ґвалтували жінок

"Нами зафіксовано, що цей, соромно сказати, прокурор виконував злочинні завдання представників держави-агресора. Він сподівався продовжити працювати в органах прокуратури у випадку захоплення ворогом регіону. Але забув, що за такі дії передбачено довічне позбавлення волі. Його діяльність вчасно вдалося зупинити та уникнути тяжчих наслідків.

Ми виведемо на чисту воду "щурів" у будь-яких органах. Ми про всіх вас знаємо. Тих, хто перефарбовується і перевзувається на льоту, чекає найвища міра покарання. "Русский мир" не врятує", - наголосила.

Київською обласною прокуратурою двом активістам громадської організації повідомлено про підозру у державній зраді в умовах воєнного стану. За даними слідства, мешканці столиці, будучи членами однієї з громадських організацій, підтримували антидержавні та проросійські настрої. Затримані здійснювали збір інформації про місця розташування військової техніки й особового складу ЗСУ та підрозділів територіальної оборони Києва.

Зараз ви читаєте новину «"Русский мир" не врятує: на Миколаївщині затримали прокурора-зрадника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі