понеділок, 14 березня 2022 12:31

Спецтема: Війна Росії проти України

Розвідка опублікувала базу даних російських пілотів, які вбивають українців

Автор: instagram.com/deniszilber
 

Головне управління розвідки Збройних сил України виклало у відкритий доступ список військовослужбовців 43-го окремого морського штурмового авіаційного полку (в/ч 59882) м. Саки, які скоюють військові злочини проти мирного населення України.

"Кожен українець повинен знати їхні імена. Деяким пілотам цієї частини пощастило більше, їх збили і вони потрапили в український полон. Більшості не пощастить. Ви або загинете від рук українських військових, або від неможливості катапультуватись (пам'ятаємо про хитрого особіста)", - йдеться у телеграм каналі ГУР.

Розвідники також запевнили, що усі вказані особи сповна відчують гнів українського народу і пообіцяли, що жоден злочин не залишиться безкарним.

 
 
Автор: ГУР ЗСУ
  Військові злочинці 43-го окремого морського штурмового авіаційного полку (військова частина 59882) м. Саки
Військові злочинці 43-го окремого морського штурмового авіаційного полку (військова частина 59882) м. Саки

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ яскраво знищили літак ворога

Раніше Державний концерн "Укроборонпром" заявив, що готовий сплатити премію в 1 000 000 доларів США за викрадений чи трофейний літак у робочому стані.

Також отримати можна 500 000 доларів США за вертоліт на аналогічних умовах.

Крім того, пілотам РФ, які готові взяти участь у програмі, гарантують видачу громадянства вільної країни.

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «Розвідка опублікувала базу даних російських пілотів, які вбивають українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі