четвер, 10 листопада 2022 07:51

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни готуються до оборони в Криму ‒ супутникові знімки
4

Російські війська ретельно окопуються на півночі тимчасово окупованого Криму.

Супутникові знімки, на яких видно нові укріплення росіян на півострові, у Twitter опублікував аналітик Osint Бенджамін Піттет.

Російські військові риють окопи в Криму
Фото: twitter.com/COUPSURE
Російські військові риють окопи в Криму
Російські військові риють окопи в Криму
Російські військові риють окопи в Криму

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського відповіли, чи можливі переговори з РФ після звільнення Херсона

Окопи загарбників зафіксовані біля пункту пропуску "Чонгар" на адмінмежі між Херсонщиною та Кримом. З'явилися укріплення також біля Армянська.

"Трохи північніше будують інші позиції. У Новотроїцькому викопали величезну оборонну позицію. У всьому регіоні можна побачити багато інших позицій. Вони будують фортецю", – пише Піттет.

За його словами, подібні оборонні позиції видно на всій північній частині Криму.

Російські окупанти заявили, що перекидають війська на лівий берег Дніпра. У середу командувач російськими окупаційними військами в Україні Сергій Суровікін заявив, що на Херсонщині окупантів перекидають на лівий берег Дніпра, тобто залишають Херсон.

Українські військові потроху рухаються на півдні – "укріпляємо позиції, крок за кроком". Всі звільнені території є заслугою українських військових, а не жестом доброї волі з боку окупантів. Про це сказав президент України Володимир Зеленський у черговому зверненні.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни готуються до оборони в Криму ‒ супутникові знімки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі