понеділок, 26 серпня 2024 04:42

Росіяни знову просунулися на Покровському напрямку - Мирошников

Росіяни знову просунулися на Покровському напрямку - Мирошников
Росіяни просунулися на Покровському напрямку. Фото: Міноборони Росії/Telegram

Вчора, 25 серпня, у Донеччині, на Покровському напрямку росіяни просунулися на 100 м у Гродівці, на 200 - у Новогродівці та південніше Завітного.

Покровська ділянка фронту залишається найгарячішою, від початку минулої доби тут точився 41 бій у районах восьми населених пунктів. Про це повідомив у Telegram український військовий журналіст Богдан Мирошников.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб доповів про ситуацію на фронті: на яких напрямках зосередився ворог

Учора майже половину своїх атак, проведених на Покровському напрямку, ворог сконцентрував біля Новогродівки.

Сили оборони відбили 37 штурмів. Станом на 22.00 25 серпня, атаки окупантів все ще тривали неподалік Воздвиженки, Новоолександрівки, Калинового та у бік Сухої Балки.

За попередніми даними Генштабу на Покровському напрямку було знешкоджено 254 окупанта. Також знищено дві броньовані бойові машини, дві артилерійські системи, три БпЛА та 15 одиниць автотранспорту.

Раніше повідомлялося, що напередодні на покровському напрямку росіяни просунулися біля Маринівки, Калинового, Орлівки та в Новогродівці.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни знову просунулися на Покровському напрямку - Мирошников». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі