понеділок, 18 липня 2022 09:33

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни за добу 64 рази обстріляли позиції ЗСУ на Запоріжжі

Росіяни за добу 64 рази обстріляли позиції ЗСУ на Запоріжжі
Надійшло девʼять повідомлень про руйнування об'єктів цивільної інфраструктури. Фото: t.me/zoda_gov_ua

На Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не змінилася.

Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів, повідомляє пресслужба Запорізької міської адміністрації в Telegram.

"Протягом минулої доби ворог 64 рази обстріляв позиції українських захисників. Гатив із танків, реактивної та ствольної артилерії вздовж усієї лінії зіткнення", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля Мелітополя лунають вибухи – Федоров

За минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районах населених пунктів Новоолександрівка, Таврійське, Юрківка, Преображенка, Темирівка, Новоданилівка, Оріхів, Гуляйполе, за інформацією обласної поліції.

Надійшло девʼять повідомлень про руйнування об'єктів цивільної інфраструктури в результаті обстрілів росіянами.

Протягом минулої доби проводилась евакуація цивільного населення з тимчасово окупованої території. Евакуйовано 817 людей, з них 211 – діти.

На тимчасово захоплених територіях Запоріжжя окупаційна влада погрожує населенню смертною карою. Також почалася нова хвиля викрадення людей, повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

На підтвердження цього місцеві гауляйтери на центральних каналах російської пропаганди зробили заяви, що вони пропонують запровадити на загарбаних територіях смертну кару.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни за добу 64 рази обстріляли позиції ЗСУ на Запоріжжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі